Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Σύλλογος Γονέων, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Νέας Καλλίστης εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης «ΒΕΡΓΙΝΑ» & στην TUVUNU Α.Ε. και τον κύριο Πολιτόπουλο προσωπικά, για τη σημαντική δωρεά στο σχολείο μας ενός φωτοτυπικού μηχανήματος που αποτελεί απαραίτητο εξοπλισμό για τη λειτουργία κάθε σχολικής μονάδας.
Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης τους.
Θεωρούμε χρέος μας να γίνει γνωστή ότι αυτή η πράξη τους, η οποία συμβάλλει τα μέγιστα, ώστε οι μαθητές μας να έχουν στη διάθεσή τους όλα τα εφόδια, για την όσο το δυνατόν καλύτερη εκπαίδευσή τους, ακόμη κι αν η πατρίδα μας δε βρίσκεται πάντα σε θέση να τους τα παρέχει.
Η ενέργειά τους αποτελεί πρότυπο μεγαλοψυχίας και προσφοράς στο συνάνθρωπο και αναδεικνύει την ευαισθησία τους απέναντι στα παιδιά, αλλά και στον τόπο που φιλοξενεί τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.
Αυτές οι πράξεις προσφοράς και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι, στις σημερινές δύσκολες εποχές, θα πρέπει να αναδεικνύονται, ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!! 

Τους ευχαριστούμε θερμά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου