Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟΣήμερα έλαβα ακόμη ένα βραβείο από την εξαιρετική Εύη Καρέλλα και το ιστολόγιό της http://stasinipiagogio.blogspot.gr/ την οποία ευχαριστώ πάρα πολύ και ομολογώ ότι της έχω "κλέψει" πολλές ιδέες. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη. Νομίζω ότι τα δώρα των Χριστουγέννων τα πήρα νωρίτερα (μάλλον θα είναι και τα μοναδικά λόγω κρίσης)

Τι είναι το βραβείο Liebster?


Το "Liebster award" είναι ένα εικονικό βραβείο που χρησιμεύει για να εξαπλωθούν αλυσιδωτά και να γίνουν γνωστά blogs με λιγότερους από 200-300 αναγνώστες. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να γίνουν ακόμα περισσότερα blogs ευρύτερα γνωστά στο διαδίκτυο! 


ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

α) Ευχαριστείτε τον blogger που σας έχει προτείνει και αναρτάτε τη διεύθυνση του blog του. Συμπεριλάβετε στην ανάρτηση σας το εικονίδιο Liebster award είτε με αντιγραφή και επικόλληση, είτε χρησιμοποιώντας το σαν widget ή gadget.
β) Απαντήστε σε 10 ερωτήσεις που θα σας θέσει ο blogger ο οποίος σας απένειμε το βραβείο.
γ) Προτείνετε άλλα 10 blogs με λιγότερους από 200-300 αναγνώστες και συντάξτε μία λίστα ερωτήσεων για τα blog αυτά που οι κάτοχοι τους θα πρέπει να απαντήσουν.
ε) Αναρτήστε την υποψηφιότητα για το βραβείο σε κάθε ένα από τα 10 blogs που έχετε επιλέξει και παρέχετε ένα link του post σας ώστε να ενημερωθούν οι κάτοχοι σχετικά με το βραβείο Liebster σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν.


Τα 10 blog που προτείνω είναι:


1 σχόλιο: